Gooi je oude laptop niet weg, maar recycle hem bij Krommehoek!

Heb je genoeg van je oude laptop en ben je op zoek naar een upgrade? Gooi hem niet zomaar weg, maar recycle hem bij Krommehoek! Krommehoek biedt een veilige, efficiƫnte manier om je oude elektronica uit de vuilnisbelt te houden. Recycling is niet alleen goed voor het milieu (je kleinkinderen zullen je dankbaar zijn!), maar je kunt ook betaald krijgen voor het recyclen van je laptop! Lees verder voor meer informatie over waarom je je laptop zou moeten recyclen.

Voordelen van het recyclen van je oude laptop

Het belangrijkste voordeel van het recyclen van je oude laptop is dat het e-waste uit stortplaatsen houdt, waar het gevaarlijke chemicaliƫn in de bodem kan logen. Wist je dat meer dan 75% van al het e-afval op stortplaatsen terechtkomt? Het verminderen van deze hoeveelheid is niet alleen belangrijk voor ons milieu, maar ook voor onze gezondheid. Door elektronica te recyclen kunnen we de hoeveelheid gifstoffen die in onze lucht en ons water terechtkomen helpen beperken.

Een ander groot voordeel van recycling met Krommehoek is dat je betaald krijgt voor elk gerecycled item! Afhankelijk van de kwaliteit en werkingsgraad van je laptop, bieden we een scherpe prijs als vergoeding voor het hergebruik of de onderdelen. Plus, als je meerdere items inbrengt, zoals tablets of telefoons, geven we een extra korting op de totale kosten.  Ten slotte garanderen we, als je je laptop bij ons recyclet, een veilige gegevensvernietiging, zodat niemand bij de persoonlijke informatie op je harde schijf kan komen. Wij nemen gegevensbeveiliging hier bij Krommehoek heel serieus, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat iemand gevoelige informatie van vroegere gebruikers in handen krijgt.

Elektronica recyclen met Krommehoek is niet alleen goed voor het milieu, maar ook financieel lonend! Alle door Krommehoek geaccepteerde laptops krijgen ofwel een eerlijke terugkoopwaarde ofwel winkeltegoed voor nieuwe producten (die vaak afgeprijsd zijn!). Dus waarom zou je wachten? Kom vandaag nog langs om de jouwe te recyclen en help e-waste te verminderen en verdien er geld voor terug! Het is een win-win situatie voor alle betrokkenen!