Lidmaatschap
Leden ontvangen vier maal per jaar ons Ledenblad. Tevens hebben leden gratis toegang tot de lezingen die door de heemkundekring worden georganiseerd. U kunt lid worden via het aanmeldformulier. Vervolgens krijgt u een verzoek om nadere gegevens t.b.v. de ledenadministratie.
Optimaal in Internet Explorer  en Mozilla Firefox.   Bijgewerkt: 12-10-2017
Wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van Oosterhout kan lid worden van de Heemkundekring De Heerlijkheid Oosterhout. De contributie bedraagt 25 euro per jaar. Wist U, dat een volgend familielid, wonende op hetzelfde adres, slechts voor € 10,= lid kan worden. Datzelfde bedrag geldt ook voor jongeren tot 20 jaar (€ 10,= dus).
Lidmaatschap