Bidprentjes
Optimaal in Internet Explorer  en Mozilla Firefox.   Bijgewerkt: 6-8-2017
Index bidprentjes (groot bestand).
Bidprentjes worden meestal na de rouwdienst uitgedeeld aan familieleden en belangstellenden. Ze vermelden vrijwel altijd de naam, de geboorte- en overlijdensdatum van de overledene en de naam van de partner. Vooral de moderne prentjes geven zelfs een soort levensbeschrijving en een foto. De verzamelde bidprentjes hebben betrekking op personen, die geboren en / of overleden zijn in onze regio: tussen Etten-Leur en Tilburg en tussen de Maas en de Belgische grens. De lijst geeft een overzicht van alle gescande prentjes (ongeveer 23000), zodat voor iedereen namen en data beschikbaar zijn. Van ongeveer 7500 prentjes is ook de voorkant gescand. Leden van onze heemkundekring hebben de mogelijkheid om evt. ook afbeeldingen van de prentjes op te vragen aan de hand van het nummer in de eerste kolom.