Bestuur
Catharinadal, 1732, ets.

Bestuur

Voorzitter: Johan Benneker Secretaris: vacature email: hkoosterhout@gmail.com Penningmeester: Fred Willems email: penningmeester@heemkunde-oosterhout.nl Overige bestuursleden: Martin van Halderen Frans Timmermans Simon Burggraaf Ad van Groesen Frans Timmers Theo Janssen De Heemkundekring is een vereniging. Dit betekent dat de doelen formeel in statuten zijn vastgelegd en dat er een bestuur is die verantwoording draagt. Elk bestuurslid heeft daarbij een taak. Elk jaar wordt tijdens een Jaarvergadering door de secretaris een Jaarverslag gepresenteerd en overlegt de penningmeester een Jaarrekening, waarin het bestuur financiële verantwoording aflegt. Tijdens deze Jaarvergadering kunnen bestuursleden aftreden en nieuwe bestuursleden worden benoemd.
Optimaal in Internet Explorer  en Mozilla Firefox.   Bijgewerkt: 6-8-2017